Tanzania_dia7

Dia 7 – Barranco Hut 3.900m

Un dia més d’aclimatació; avui pujada fins a Lava Tower 4.600m; pas lent però constant, pujada dura però gradual… les vistes, una vegada més ens treien les paraules… i és que veure com tens la munyanya més alta d’Àfrica a tocar no té preu! Neu, vent, fant i lava… combinació que fa que l’ascens al Kili sigui diferent, popular i sobretot especial… Qui m’havia de dir que estava prenent tès amb japonesos, bevent sucs de pinya i anant a una letrina asquerosa per anar al WC!!!

Durant l’ascents et vas creuant amb els mateixos de sempre i és curiós veure com amb un somriure i amb cara de fred, cansament i calor et pregunten: què tal estàs?

Avui hem pujat i com m’he sentit? Com l’Edu ja sap mai abans havia pujat tan amunt I entre el cansament, el vent, el fred, la calor I la il·lusió suposo que tinc el cap una mica ressentit! Tot començant la baixada hem tingut un petit contratemps, ja que el terra relliscava molt i l’Edu ha jugat a fer equilibris… el tinc a la tenda amb gel al genoll però és un campió i demà será el primer de la fila com de costum!

Hora de descansar, demà més i millor… de momento lúnic que ens queda és “Take a Deep breath” i admirar el volcà més alt del món!

Dia 6 | Dia 8

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *