Tanzania_dia6

Dia 6 – Shira Camp 3.850m

L’hivern a Tanzania, més ben dit, a la falda del Kilimanjaro, és assolellat, calorós i dur… Qui ens havia de dir aquesta nit, colgats dins el sac com cucs abans de sortir de l’embolcall que a les 5 de la tarda estariam dins la tenda amb insolació esparang que s’amagués el sol i poder-nos posar capes i capes de roba térmica i tornar-nos a acurrucar als nostres caus!

Ascens de 850m. Dur, empinat, per sobre els núvols i amb vistes excepcionals.. Ens hem empapat de geografía africana: que si el Mt. Meru, que si el Shira Peak, que si el Mawenzi Peak… i així hem aconseguir tenir milers de fotos del Kilimanjaro (no fós cas que ens perdéssim alguna perspectiva).

Pole pole i bona lletra hem arribat a la nostra lunch stop… d’on hi hem arribat amb molta gent i n’hem sortir sols ja que hem hagut d’esperar els dos japonesos que estaven ja catatònics! Hem reprès la marxa i amb una pujada important hem arribat al Shira Camp, on les vistes a una cara de la muntanya són brutals i on hem pogut amb dues palanganes i una miqueta de sabó fer com els gatets i rentar-nos la cara i les potetes! Cal felicitar a l’Edu perquè ha aconseguir anar a una d’aquestes “letrines” tan fantàstiques amb èxit… jo , en canvi, he preferit guardar l’èxit per més endavant… Vista els japonesos catatònics!

Dia 5 | Dia 7

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *