Japo_dia12

Tokyo, 02 Agost 2014 (dia 12)

Avui ens hem llevat amb ganes de marxa i començar el dia amb unes oloretes molt interessants i ens hem dirigit al mercat del peix. Amb uns amics hem tirat al metro i només sortir de l’estació una flaire de peix ens ha vingut a recebre. Al mercat havies de vigilar amb els carrerons, laberints i amb els carros porta-gels que gairebé se t’emporten el peu. No vigilen però és el seu dia a dia. Agafar preix fresc, congelar-l’ho matar els que encara estan vius, pescar per segon cop aquells congres que s’escapen de la caixa i veure com turistes badocs paren encantats i fan fotos a la massacre de matar un peix rere un altre. Després he manat xino xano a Ginza i hem arribat a fondre’ns de calor als jardins del palau imperial. Són infranquejables, ja que encara hi viu l’emperador i la seva dona (que diuen que té pànic escènic i no surt mail)

20140801_174150

Amb les plantes dels peus cremant del sol, tocava dinar i veure els nenúfars de Ueno en un llac. El llac ni es veia i és que els nenúfars eren més alts que jo, en tres dimensions i no enganxats a l’aigua.

Em voltat per Akihabara i agafat el metro fins arribar a uns castells de foc… per acabar bé el dia faltava el mític karaoke espontani a una habitació privada amb vistes a Shinjuku. Ha estat un dia rodó!!

Dia 11 | Dia 13

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *