Japo_dia13

Tokyo, 03 Agost 2014 (dia 13)

Què es fa un diumenge al matí si estàs de vacances? Patejar Tokyo i acabar amb els peus destrossats! S’havia d’aprofitar el temps i teníem un munt de coses a la llista pendents… Primer de tot, havien de visitar els 60 Doraemons plantats a la ciutat i és que degut a la imminent estrena de la seva pel·lícula estan tots bojos pel gat còsmic. Vam poder comprovar on es fiquen tots els nens de Tokyo cada diumenge: a fer-se fotos amb en Doraemon… Per no ser menys, nosaltres també vam caure al parany i després de veure unes vistes brillants de la Tokyo tower, va manar als edificis del govern on vam poder apreciar l’extensió de la ciutat ja que degut als terratrèmols i al cost de les estructura dels edificis no hi ha gratacels en excés!

20140803_114940 20140802_125604

Per patir una mica de calor vam visitar un parc on hi ha un dels temples més importants de Tokyo… però era un altre temple com els 1000 que ja hem vist… Per dinar, Shibuya, o més ben dit, el restaurant de sushi amb pantalletes que bé el menjar amb una cinta magnètica… això ho haurem de franquiciar i ens forrem! Per pair el dinar vam entrar a una casa de jocs, centenars de japonesos asseguts davant escurabutxaques, màquines d’apostes de cavall amb realitat virtual, nenes adolescents fent-se fotos per desaxinar els ulls i nosaltres ens vam posar a tocar els tambors! Cal dir que en Ferry va guanyar les tres partides i que Frozen va ser la cançó estrella!

Per acabar el dia, tocava anar de compres pel “carrer del souvenirs” que, curiosament, coincideix amb el carrer d’un altre temple més bonic i al costat de la Tokyo Sky Tree (una torre altíssima que emula un arbre i un edifici amb una espècie de caqueta daurada gegant…

20140803_181436

Tokyo is different i és que mirant l’skyline de la ciutat, recordant com m’agrada sentir el soroll d’unes passes de xancletes amb la sola de fusta, de tancar els ulls I somiar amb el ding dong de les campanetes al vent, m’adono que no m’importaria viure en aquesta ciutat… Ara quan esperi el metro a Barcelona trobarem a faltar el cant dels ocellets que els nippons tenen al fil musical de l’estació….

20140803_171409

 

Dia 12 | Dia 14

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *