Vietnam_dia9

Hoi An

Hem sortit de l’hotel de Hanoi que encara no havien pintat els carrers I el recepcionista anava sonàmbul amb tot el que li deiem! Hem agafat l’avió direcció Hoi An I hem començat la visita turística a ple sol I una calor infernal a les 9 del matí! El mercat estava ple de gom a gom I hem intentat combater les altes temperatures a base d’un bon esmorzar I sucs de fruita… a la terrassa del restaurant podiem veure la regatta de piragües que feien al riu I és que els taronges anaven ben descompensats, ni un remava a la vegada! Uns americans que esmorzaven amb nosaltres els animaven cada cop que passaven!

El poble està ple de casetes de mercaders xinesos, tot de casetes amb detalls molt bonics I de color mig groc que ens feien companyia a uns 40ºC… ben suats I abans de fer la migdiada hem parat a comprar una aigua… després de toe l matí practicant ens hem llençat a demanar-ho en vietnamita!… el problema era que el depdendent de la botiga era sord-mut I ens hem quedat amb un pam de nas!

Després d’un banyet a la piscine del nostre homestay zoològic, hem fet 3h de migdiada I hem agafat les bicis per esquivar obstacles I persones per tot el centre. Que difícil conduir una bici quan no pots fer 2 pedalades seguides! Els fanalets de la ciutat s’han anat encenent d emica en mica I ha quedat tenyida de globus multicolors. Guarnint el riu també hi havia espelmes que feien que Hoi An al capvespre sigui un dels pobles més bonics I romantics que hi ha! Per acabar el dia hem decidit passer per dins el pont japonès, però ens han dit que haviem de comprar entrara… com a bons Catalans hem anat amb les nostres bicis cap a l’altre costat I hem pogut passer sense cap impediment que curios!

Estem al poble dels fanalets, dels antics mercaders xinesos que utilitzaven el port com a centre d’operacions I que s’ha mantingut en el Passat conservant-se de forma impeccable degut a que el riu es va fer innavegable! Demà més ens val que hi poguem navegar perquè toca fer snorkel a les illes Cham! Peixitus ja venim (abstenir-se peixos del tamany del del homestay)

Dia 8 | Dia 10