Vietnam_dia14

Sapa

No pot ser! Segon dia a Sapa I plou! Avui toca agafar la moto I si no para potser quedarem molls com ànecs! Afortunadament para de ploure, sortim equipats amb les capalines I lloguem la moto on ens fa més bona pinta (les aparences enganyen) Anem a fer km!!!

Pugem primer cap a la Silver Wateerfall qu eens decepciona, ja que a més ens fan pagar 10.000 VND per deixar la moto a la carretera I decidim baixar cap a Ta Phien, un poble on hi viuen les senyores del barret vermell. Amb la moto hem Passat per arrossars xulíssims I encara hem pogut veure el sol! Després de perdre’ns per pujades impossibles I baixades sense frens hem baixat cap a Ta Phung conduint per una carretera que mal estat és poc, als forats hi cabria un elefant! Allà s’ha posat a ploure però ens hem posat els xubasqueros I les capalines I hem pogut arribar a baix de la vall com si no hagués Passat res!

Les vistes (I els pocs turistes) fan que ens quedem amb la boca oberta, comprem una ampolleta de gasoline, tornem a pujar cap a Sapa, investigant poblets, arrossars, cases amb porcs vietnamites I pastures I bassals amb búfals. En sho passem d’allò més bé amb la moto amunt I avall fins que torna a ploure I ens queden els pantaloons xops! En aparcar la moto poso el peu esquerra en un forat que sembla que arribi al mateix centre de la terra I quedo asseguda a la carretera amb un pelat al genoll de campionat! Que gafe!

A l’hora de tornar la moto, petit incident amb el llogater ja que ens la dóna amb menys de mig deposit I li tornem buida I se’ns posa agressiu és poc, no ens vol tornar el DNI, ens empeny I ens treu un ganivet gegant de tallar fruita que ens l’encara… Encara tremolem però anem a informaicó I turisme que truquen a la policía, vnénen (la noia d’informació ens fa de traductora), ens tornen el DNI I marxem encara mig espantats cap a buscar el tren per tornar a Hanoi! Compartim vagó amb una parella de franco-russos que viuen a Alemanya I es van conèixer a Xina. Dormim com troncs fins arribar a Hanoi molt de matinada… Només esperem que l’incident d’avui no ens faci espatllar el record d’un viatge genial!

Dia 13 | Dia 15