USA’22 – Dia 6

Si un dia acaba de forma increïble, el dia següent no pot començar sent menys… Ens aixequem molt d’hora però la raó s’ho val i és que ens dirigim a Boulder’s city per fer el nostre tour en helicòpter amb Papillon al Grand Canyon! La nostra ubicació a l’helicòpter és immillorable i és que estem davant de tot, així que a ritme de músiques èpiques (GOT, pirates del Carib, …) ens enlairem per volar com mai i veure a vista d’ocell el Llac Mead, la presa Hoover i resseguir d’a prop les parets verticals d’aquesta meravella de la naturalesa. Serpentegem el riu pel seu cantó Oest i amb la banda sonora de Juràssic Park ens apropem encara més al canyó fins a aterrar a la nostra zona privilegiada de pícnic durant els propers 30 minuts. Per sort, no tenim ni rastre de “rattlesnakes” o serps cascavell, tampoc d’escorpins… només nosaltres, un helicòpter Vermell, el riu Colorado al Fons i penya-segats inacabables davant nostra.

Tot lo bo s’acaba i el vol de 70 minuts culmina la nostra estada a Las Vegas. Conduïm per última vegada per l’Strip i arribem 2 hores I mitja després a Death Valley; una zona famosa per les altes temperatures de record que s’hi registren… amb nosaltres no podia ser una excepció i ens plantem a Zabrinski Point a 41 graus, però quan arribem a Badwater Basin aquests  es veuen incrementats fins a 48!!! La pell ens crema, costa respirar i sembla que ni la gorra ni les ulleres de sol fan tot el seu efecte! Potser Death Valley no és el parc que més impressiona del que hem vist fins ara… però si el que ens sembla més remot, exigent i peculiar. No hi ha res a banda i banda, miratges a la carretera, a les muntanyes, … Sal al punt que està a 85m sota el nivell del mar i la representació gràfica de desert, d’aridesa i potser amb aquesta calor, fins i tot d’infern!

Dels 48 passem als 21 que tenim de forma permanent a l’aire acondicionat del cotxe i acabem les 2 hores que ens queden fins el motel on dormim entre rectes, plans i paisatges desoladors.

Dia 5 | Dia 7