USA’22 – Dia 5

Ens permetem el luxe d’aixecar-nos « tard » (més tard de les 8) i començar el nostre dia complet a Las Vegas. Sortim de l’hotel entre màquines escurabutxaques i gent ja jugant al black jack per anar a esmorzar a l’Omelet House. Un restaurant d’esmorzars i truites tamany XXL (si no tenia 6 ous cadascuna, no en tenia cap) amb el seu toast pertinent i patates, truites de 20$ que ens fan no dinar i sopar una trista amanida sense gana. El lloc és curiós de veure, s’ha d’agafar el cotxe si o si i és autèntic i ple de locals. Amb la panxa plena per uns quants dies seguits posem rumb a l’Outlet Nord i no trobem absolutament res del que buscàvem… entre que els preus són bastant elevats i que el USD està més fort que l’EUR en sortim amb les mans buides i baixem l’Strip per viure la ciutat fins a fer cua a ple sol per la foto de rigor al famós cartellet de Welcome to Fabulous Las Vegas. Val la pena i tornem a l’hotel per refrescar-nos a la piscina i fer una migdiadeta que ens ha de permetre gaudir de l’espectacle d’aquesta nit sense risc a quedar-nos fregits.

Cap a les 17:30 sortim de l’hotel i enfilem strip amunt per veure les Forum Shops I la seva decoració romana, les Grand Canal shops per fer-nos creure que som a La plaça Sant Marco i estem rodejats de canals i góndoles o bé per, ja direcció sud, gaudir de vistes a la Tour Eiffel i a l’Arc de Triomf de París. Encara tenim marge de temps per a correcuita seguir baixant l’Strip. Cau el sol i els llums comencen a transformar la ciutat. Una ciutat que canvia  de dia i de nit, una ciutat que guanya amb les pampallugues de totes les seves llums de neó. Passem pel Bellagio de nou, per l’Aria, el Cosmopolitan fins arribar al New York i admirar l’Excalibur. De pujada, anem fent ziga zaga per creuar l’Strip pels diferents Ponts per empapar-nos d’una ciutat plena de vida.

Seguim sent fumadors passius de marihuana i és que un cop més ens sorprèn que Las Vegas tingui a tanta gent tirada als carrers sense cap tipus d’alternativa i amb el cap totalment a un altre univers paral·lel.

Sopem al Trevi Restaurant al Caesars amb vistes a la Fontana de Trevi i acabem un dia rodó gaudint del millor espectacle del Cirque du Soleil que hem vist mai: O…. la posada en escena és exquisida, el números dels artistes immillorables i és que l’escenari és enorme; prou gran perquè hi càpiga una piscina i tot giri entorn a l’aigua. Són gimnastes professionals, veiem l’encant de la natació sincronitzada, dels salts de trampolí, de trapezistes que ens deixen amb la boca oberta… senzillament espectacular amb majúscules. Un show trepidant, en constant moviment, on no saps ni on mirar i amb ganes de que sempre vingui el número següent. Quina bona manera d’acabar un dia a LV!

Dia 4 | Dia 6