Uganda – Dia 7

Dia 7 – Ishasha Sector QENP (06/11/2019)

Avui ens hem convertit en perfectes botànics i és que sabem diferenciar perfectament un fig-tree a quilòmetres de distància.

Bàsicament avui hem conduït hores i hores a la recerca dels famosos lleons trepadors… Hem marxat del nostre Lodge Marafiki a QENP per fer-nos la foto de rigor al cartell que ens portaria a creuar a l’hemisferi sud (un cartell de cartró pluma ja que el de veritat l’han retirat per les obres). Hem donat una altra oportunitat als Kaseny Plains per identificar felins però morts de calor només hem trobat antílops, búfals, pumbes i més elefants… Hem deixat el sector nord per arribar a Ishasha, la zona més remota del parc i que fa frontera gairebé a Congo. Allà, hem agafat un mapa de les tracks del parc on tenen marcats els fig-tree en verd (indispensable aquest mapa) i ens hem posat a donar voltes amb torticolis de tant mirar amunt a la recerca d’un felí recargolat entre les seves branques… diuen que l’esperança és l’últim que es perd i veiem famílies senceres d’elefants que ja no sabem valorar i que tot i ser d’allò més grans i fotogènics com que n’hem vist tants hem passat a guardar memòria a la SD pels Simbas… RES! Hem anat a cada fig-tree del parc 2 vegades i tot i que fa un mes que es veuen cada dia (o això ens diuen) avui no hi ha hagut manera… Un ranger ens ha dit que ahir n’hi havia un de ferit i que la resta avui potser s’han amagat millor per aquesta raó… El circuit sud està plegat de fig-trees però el circuit nord té més vistes a les esplanades plenes de topis i kobs i amb el riu i els aiguamolls sempre a la teva dreta que dona gust d’admirar!

En arribar a l’hotel un grup de nens de l’escola local ens han cantat i ballat i fins i tot ens hem marcat uns passos plegats… Ara a dormir com angelets amb els sorolls propis de la sabana africana!

Dia 6 | Dia 8