Tanzania_dia12

Dia 12 – Ngorongoro

Narcolèpsia asiática: dit de la variant de narcolèpxia endémica del Japó que consisteix en que un japonés es queda adormit mentre un lleó intenta caçar una zebra i durant la resta de temps… El senyor japonés ens abandona, ha arribat a la conclusió que ja ha aprofitat prou bé els 3 dies de safari dormint al cantó esquerre del cotxe amb guants, ulleres de sol, gorro, mascarilla i suadera posada… tot lo bo s’acaba diuen

Jornada de safari a Ngorongoro, un cràter fascinan ton hi habiten mils d’animals. Balanç? 5 lleons ben vistos, un rhino-pedra, un rhino-fagocero i un paisatge brutal! Hem après sobre el ritual d’aparellament d’estruços i hem presenciat l’estrategema empleada per una lleona per intentar caçar unes zebres! Feia servir els cotxes per arrossegar-se i posar-se en posición… és curiós com estudiava el seu sopar… posición i… se li han escapat les zebres… presa de posició de nou i esprint! No sé què li ha passat pel cap perquè la lleona s’ha aturat en sec sense èxit! Moment que, de ben segur, no oblidarem.

Els bars estan plens, de quatre turistes despistats, d’habitants del poble i d emassais amb teléfon móvil que preñen cevesa amb coca-cola… una beguda d’allò més étnica… No deixaré de repetir com d’autèntic és aquest país, com es barregen i conviuen moments quotidians de tribus, persones i maneres de fer. No fa falta buscar massa per veure que la cultura massai està més viva que mai… per cert… com va la selección tanzana de futbol? Qui és el Leo Messi massai? Ens posarem les samarretes i cridarem: Amunt Tanzania!!!

Dia 11 | Dia 13

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *