Namibia Dia 9

Dia 9 – Etosha

Hem dormit com angelets a la nostra tenda molona tot i que a mitjanit ens he cagat de por… negre nit, foscor, silenci, i dormint dins una caseta dels 3 porquets (una de les que el llop pot aterrar si bufa fort)… hem sentit els dos com un animal no identificat trepitjava les pedretes del costat de la caseta… estava tan aprop que he agafat a en Ferran fort i ell s’ha apujat la manta per evitar desprendre més olor… no respiravem i el cor ens anava a mil… he intentat parlar fluixet però en Ferran m’ha posat la mà a la boca fent-me callar, no sabien què hi havia però ens feia companyia… estavem acollonits! Un lleó? Un cheetah? Un rhino? O només un bambi o un conill inofensiu? De totes maneres teniem pla d’escapament: En Ferran amb l’extintor i jo fent sonar l’alarma d’incendis! Surrealista però quin yuyu.. hem pensat en dormir avui al cotxe i tot!

Ens hem aixecat encara amb suor freda i por al cos però als 5 minuts ja reiem i teniem l’anècdota del dia.. Hem agafat el cotxe i he manat a veure el nostre estimat “Oktoberfest”… res… hem vist que els bitxitos prefereixen la party a la tarda… però en sortir el que semblava un termiter resulta que es movia… era un whiterhino i la seva mini cria! Estava lluny i les herbes el tapaven però portava la banya imponent (sabem que es van extinguir i es van reintroduir al parc l’any 95 desde el parc Kruguer…

A Chudop encara hi havia els 2 lleons fent el mandra… ottal que ens hem dirigit a la porta del Nord-Est i hem vist 10 girafes espatarrades bevent aigua de la bassa… Andoni Plains és una esplanada brutal amb infinites zebres, nyus, springboks i… un elefant de museu de cera! Després de dinar a l’hotel acompanyats de “pumbes” i suar la cansalada fent la migdiada (quina manera de fer saunes) hem tornat al parc…

A la tarda, una tempesta de sorra on podríem haver atropellat un elefant sense enterar-nos-en de la poca visibilitat… ha comenát a ploure i ens ha netejat el cotxe brut de jugar amb els bassals com nens petits… un cop passada la tempesta hem tornat a Chudop a veure com els lleons seguien tumbats sense fer res i al fons un cheetah que podía ser perfectament una roca… després d’això km, girafes i nyus fins a després de 360km tornar a l’hotel per sopar al voltant d’una bbq preciosa que ens han preparat..

Etosha en dos dies i 710km… crec que avui ja no cal sentir petjades a la nit ja que tenim animals fotografiats per aburrir… s’acaba super Namíbia però arriba super SudÀfrica!

Dia 8 | Dia 10