Namibia Dia 10

Dia 10 – Windhoek

En Ferran ja dorm I és que avui ha conduit uns 520km d’Etosha a Windhoek per acabar el viatge amb un total de 3.251km amb el 4×4 que s’ha portat com un autèntic campió: tot ha anat sobre rodes!

Ens hem llevat amb els rajos de sol a la nostra tenda. Avui sembla ser que només jo he sentit el nostre company d’habitació però estic segura que els ronquets d’en Ferran l’han espantat els 2 cops que s’ha apropat… hem sortit del Mushara a primera hora per fer km fins arribar a la capital… Avui la carretera era asfaltada: només haviem de vigilar amb els controls de policía i amb els saquejadors aficionats d’un camió de cerveza accidentat al mig de la carretera (els controls de policía paraven els que portaven mercaderies robades). A les 4 hem arribat a Windhoek i hem decidit protegir a la Wilma d’accidents d’avió (i casi accidents nuclears). Hem anar com a bons namibis al BuildIt (el Leroy Merlin d’aquí) I uns senyors super sim«atics ens han tret el que hi havia en una caixa per donar-nos-la I protegir a la girafa… super macos! Total, en arribar a l’hotel la girafeta dels nassos no hi cabia i hem optat per infectar d’adhesius de Fragil i més bubble wrap!

Hem tornat el cotxe a en Wayne i hem sopat com uns marquesos al lloc de pijos d’aquí! Crec que el spar al Stellenbosch wine bar ha estat una manera genial de despedir Namibia!

Next stop: Cape town!

Dia 9 | Dia 11