Namibia Dia 8

Dia 8 –  Etosha

Hem començat el dia molt d’hora i l’hem acabat molt tard; més de 10h al Parc d’Etosha han donat per molt… després de conduir fins als waterholes de més a l’entrada només podiem divisar springboks i el que es diu d’aquest parc que és diferent a tos perquè hi ha aplegats a cada waterhole centenars d’animals de totes les espècies ha sembla una mentida… però és que no venim ni a l’època ni al lloc… amb el super 4×4 hem vist milions de caues d’elefant, però cap elefant; milions de springboks pero cap depredador; un springbok dalt d’un arbre mort però cap chetaah… Kilometres de desesperació que han acabat amb una filera de cotxes: allà ho teniem; una familia de 8 lleons tombats prenent la fresca just al costat de la carretera! Triomfada máxima! Teniem mitja feina feta… Teniem la familia de Lion King a menys d’1.5m!

Emocionats posem rumb a més waterholes sense èxit fins que a un lloc totalment insospitat, 2 lleons més! Prenent el sol amb les seves cabelleres daurades! Després de Goab seguim rumb a la porta Est i hem passat per “Oktoberfest”; una ruta on podies apreciar la imensitat de la pan de Etosha; un antim llac assecat fa milers d’anys; realment no veus el final i en aquest punt podries creure’t que la terra té forma de massa de pizza com deia Panoramix.. Sort que les zebres, els nyus i els springboks i els oryx ens fan tornar a la realitat… N’hi ha per tot arreu!

Seguim perseguint caques d’elefant fins que voilà! Un enorma elefant passa tranquil·lament per davant nostre; és calmet, transmet pau i relaxa.. fotos a tort i a dret fins a tornar a arrencar fins que en Ferry diu: Rhino!Rhino! Para!… i jo freno el cotxe en sec per poder gaudir del momento… allà estava.. sols ell i nosaltres… imponent el black rhino es deixava veure; ha estat meravellós… després d’una estona fent-nos companyia hem tornat amb les girafes i com no un parell de lleons que s’acabaven de menjar un parell de elans.. amb la panxa plena a Chudop una estona fent migdiada i l’altre controlant ja el sopar amb la cua en remull i els voltors; les hienes i els xacals mirant de reüll..

El dia ha estat complert! Ens queden els cheetahs, ja que per acabar la tarda hem saludat als baby hienes que voltaven prop de la porta de sortida… en sortir control exhaustiu per veure que no ens enduiem cap animal ni érem caçadors fortius i hem obert maleter, maletes, motor poer… ens han deixat passar…

Ara estem apunt de dormir, estem morts després de passar pel parc de 7:00 a 18:00; estem en un hotel super bonic (Mushara Bushcamp) amb 16 tendes moníssimes a lo explorador miner de port aventura… potser que deixi el boli i començi a comptar els rhinos que veurem demà!

Dia 7 | Dia 9