Namibia Dia 4

Dia 4 – Swakopmund /Sandwich Harbour

Namibia és terra de miratges, mires a l’horitzó i es muntanyes desapareixen formant un llac amb illes flotants dins i de sobre desapareix tot fent que es vegi pla altre cop… No ens estranya que al mig del desert et tornis boig de desesperació anant de lloc fictici a lloc fictivci sense trobar aigua o que milers de vaixells naufraguéssin sense poder divisar la costa real i acabar els seus diez navegant entre un mar de boira… la frase dels habitants de Swakopmunt és; it’s Skeleton Coast! I amb això ja dónen per normal que la calitja no et deixi ni veure les plataformes petroleres, que la boira faci desaparèixer el sol i que la sorra cobreixi cada racó d ela ciutat!

Després d’enamorar-nos d’unes girafes de fusta i dubtar encara si endur-nosla a casa he manat puntuals al tour del Sandwich Harbour en 4×4… Amb un Land Rover nou de trinca hem vist la segona foca (la primera estaba perdudíssima saltant pel mig d ela carretara, com si fós un gat que travessa el carrer a Barcelona), hem vist foques mortes a la costa i es veu que van a morir lluny de les colònies… Hem arriba ton la sorra toca el mar i és realment espectacular! Hem fet l’animal amb el jeep amunt i avall, hem degustat ostres i cava a ple desert i hem tornat xino xano cap al punt de partida.

Avui tocava sopar al “Tiger Reef”, un lloc on la posta de sol prometia si no fós perquè no hi havia sol i feia un fred de mil dimonis! Només ens ha faltat beur elpaperol sol per saber que avui valia més anar a dormir!

Demà anem a la recerca de més foques!!! Iuipiiii!

Dia 3 | Dia 5