Namibia Dia 3

Dia 3 – Swakopmund

Ens despertem acalorats pensant en la calor asfixiant que fa al desert i decidim recollir els trastos i fer camí cap a la nostre próxima parada: 390km dirección Swakopmund!

Necessitem gasolina i posem totes les expectatives a la fantástica ciutat que surt a tots els mapes anomenada “Solitaire”… Passen els km de res, de tot el pantone de tons taronges, marrons i beige fins a … atenció… trobar-nos amb una trista estació de servei al mig d’un encreuament… Només cotxes destartalats, la gasolinera… vaia super poble…Passavem de llarg intentant trobar el poble km més enllà però hem constatat un cop més que tot és qüesitó d’expectatives i que fins i tot Namibia té una Ruta 66 i un “Rayo McQueen”.

Després de Solitarie canvis de paisatge constant, igual d’arig, igual d’ocre però amb dunes, muntanyes, canyó, rectes infinites i fins i tot les primeres zebres a  la vista! Ells les anomenen Hartman’s mountain Zebreas… Després de molts km arribem a Walvis Bay; un poblem on les dunes arriben al mar i on els flamencs rosats invadeixen les llacunes salades! No hem arribat amb el 4×4 a Pelican Point per yuyu a quedar tirats amb el cotxe i hem comprobat un co pmés que això és una mica més urbanitzat i que la densitat de población de Namibia es divideix entre Windhoek, Walvis Bay i Swakopmund… En arribar a la city, hem descarregat les maletes, ens hem posat guapos per veure la posta de sol i sopar al restaurant pijo de la ciutat “The Tug”; un restaurant tocant al moll amb vistes de la posta de sol en vivo i en directo on veiem el sol desaparèixer dins el mar… Volem més sorra? Siii!!! Demà més i millor

Dia 2 | Dia 4