Namibia Dia 2

Dia 2 – Sesriem/Sossusvlei

Tanco els ulls i noto el vent que m’acaricia la cara amb olor de pols… dia de desert, de pujar dunes i de sentir-nos sols conduint un 4×4 com campions!

Ens hem llevat d’hora amb la intenció d eno passar calor “escalant dunes”… estem al desert, estiu, Namibia, missió fracassada! Ens posem en marxa a les 6 del matí i hem conduit per la carretera asfaltada fins el km 65.. primer dilema… fer els 5km de 4×4 o agafar el shuttle? Ens agrada el risc i ens ha sortit bé! Hem arribat sans i estalvis amb el cotxe empolsinat, hem escalat la duna per la línea divisória entre el sol i la sombra, entre  la llum i el “lado oscuro”. Suats hem decidit baixar-la corrents i el vèrtig s’ha convertit en adrenalina i, aquesta, en diversió! Ens ho hem passat pipa i com a record ens hem emportat quilos de sorra a les sabates! Ha estat al·lucinant i les vistes del Dead Vlei et deixen sense respiració: Terra blanc, arbres fantasmagòrics i dunes de color ocre al fons!

Un cop a baix hem fet camí cap a Sossusvlei, una altre duna I hem acabat la visita amb una vista a la Duna 45, un altre descens trepidant envoltat d’arbres petrificats I més colors granate, blanc, blau i tota la paleta dpun bon pintor… Hem immortalitzat springboks, oryx, més estruós i nyus! Hem sortit del parc després de fotografiar dunes des de tots els angles possibles I hem buscat una zona de picnic on no hem durat més de 5 minuts! Un arbre fent ombra a 2 cadires i una taula a 39ºC no es pot considerar zona de picnic en condicions!

Hem fet camí cap a casa, el nostre petit hotel xulo, encantador i ideal per fer migdiada i dutxar-se despres de visitar les dunes… Hem aprofitat la piscineta i les tombones amb vistes a res, a quatre oryx i a springboks despistats que s’apropaven a les cavanes i que fan d’aquest lloc un hotel encara més encantador!

La calos ens ha fet venir sed i hem degustat el segon sopar amb ganes de saber què ens depararà el camí de demà… ens esperen km, sol, sorra i calor però el nostre super 4×4 és invencible! I avui ja ens ho ha demostrat!

Dia 1 | Dia 3