Namibia Dia 1

Dia 1 – Sesriem/Sossusvlei

Les tan esperades vacances ja han arribat, per fi! I no hi ha millor manera de celebrar-ho que amb una copeta de cava al VIP i un avió mig buit del model dreamlines amb ales corves i finestres cromàtiques que n onecessiten la persiana cutre; un avió que ens ha permès estirar-nos en 3 seients i comprobar lo dura que està la fixació dels cinturons de seguretat.

Hem aterrat en un aeroport més petit que l’aeroport de Girona i en un tres ino res ens trobavem davant el nostre flamant 4×4 aprenent com treure la roda de recanvi de sota… hem posat les motxilles dins unes bosses especials molt incrèduls pero en arribar a l’hotel hem entès el perquè… teniem el mateix Sahara al maleter!

Amb el nostre super 4×4 hem començat a conduir per l’esquerra i en entrar al caminet de sorra hem fet 220km i només en hem trobat 18 cotxes! Namibia als nostres peus i ningú enlloc, només rius secs, bots, pedres, alguna muntanya a l’horitzó i un sol de justicia! Gairebé volem més de 3 cops i és que els canvis de rassant inesperats he après que no es poden fer a 90km/h!

Ja pensant que haviem recorregut milers de km per veure vaques, burros i cavalls hem comenát a veure Oryx Springboks, gos salvatge del desert, estruços i una moneta agosarada que creuava la carretera. Després de molta pols hem arribat a l’hotel, un lloc encantador al mig del ro res! 16 casetes blanques amb vistes a l’horitzó color daurat amb un cel totalment blau i una desconnexió absoluta!

Després de degustar un sopar deliciós al Desert Homestead amb vi sudafricà per anar fent boca, hem pogut contemplar més estrelles que mai, miravem al cel i realment tot de cuques de llum omplien el cel negre i fosc ple de rodonetes brillants com diamants, tant en Ferran com jo ens hem quedat sense paraules… Namibia promet!

Itinerari | Dia 2