Mèxic_dia_7

Dia 7. Cañon del Sumidero

Ja no recordàvem què se sentia dormint en posició horitzontal… ha estat una nit magnifica en un llit King size i podent canviar de posició infinites ocasions sense torticolis i amb les cames totalment estirades! Quin gust!

Després de llevar-nos hem posat rumb al “Cañon del Sumidero” per 240MXN… ens hem posat el salvavides i cap al riu hi falta gent! Hem vist cocodrils, ocells de tot tipus i hem navegat entre parets de més de 1000m d’altura. La veritat és que impressiona passar amb una llanxa motora al costat de parets enormes; sembla que t’hagin de sortir caps de dinosaures entre la frondosa vegetació! En Ferran i jo posàvem la banda sonora per fer-ho més autèntic! Miraves amunt i veies els rajos de sol difuminats de l’altura de les parets… També ens ha sorprès les cascades (árbol de navidad) que surten com si fos el més normal del món d’entre la roca i desgraciadament la quantitat de porqueria que acumulen al riu! Després hem fet una visita a Chiapa de Corzo; un poblet sense encant i amb una calor inaguantable!

San Cristóbal de las Casas té un ambient molt peculiar, hi ha molts hippies que es concentren aquí i tot i ser un gran punt turístic i ser un poble molt bonic i pintoresc, creiem que està saturat de bars i hotels ja que en tot moment et dóna la sensació d’estar sol a l’hotel i restaurant o negoci que mires… negoci que està desert… Ha arribat al seu límit?

Anem a dormir, demà toca matinar i veure cascades i, com no, gaudir d’un dia més a México Wey!

Dia 6 | Dia 8