Escòcia (Abril 2014)

Sempre recordarem aquest viatge. Potser perquè va ser el nostre primer viatge junts, potser perquè era el primer cop que conduia per l’esquerra, potser perquè ens esperava el monstre del llac Ness o simplement perquè Escòcia «is different».

Vam agafar el cotxe a l’aeroport d’Edimburg i amb tot el risc que comporta conduir pel cantó contrari vam anar esquivant rotondes i voreres…. No vam agafar l’assegurança que cubria les rodes i, després dels 10 primers minuts ens en vam ben empenedir.

La ruta consistia en passar 5 dies perduts en terres llunyanes passant pel famós monument a William Wallace (al poble de Stirling), creuant els Highlands (i saludant a vaques i ovelles peludes), en gaudir de la postal del castell més famós d’Escòcia (Eilean Donan), arribant a la remota illa de Skye (un descobriment) amb la seva capital Portree tenyida del color de la posta de sol, en veure gegants convertits en roques enormes, en disfrutar del so eixordador de la cascada de Kilt Rock, i en tornar a la realitat fer una visita a la famosa Nessie (i al castell de Urquhart), passar per un dels pobles amb més encant i destileries de whisky que hem vist mai (Pitlochry) i donar un volt amb l’últim model de la Nimbus 3000 al castell de Hogwarts (Alnwick ja creuant la frontera amb UK).

Sempre recordarem aquest viatge.

Un comentario en “Escòcia (Abril 2014)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *