Tanzania

Dia 1 – Masai Mara

La mosquitera no em cobreix del tot, fa olor de pols i com diu l’Edu pels forats hi passa fins i tot un elefant… Estem a Masai Mara, un parc on just hi ha la gran migració de nyus! Els depredadors els segueixen des del Serengeti tanza i l’esplanada no es pot descriure amb tan sols una imatge.

El trajecte fins aquí ha estat més llarg i ple de sotracs del que ens podiem imaginar i, es que, al cap i a la fi estem a l’África (tot i que Nairobi i el seu voltant es veu molt més desenvolupat del que em pensava). Ja no recordava què se sentía en dormir a na furgoneta i somiar entre sotracs… Pel camí he manat trobant els Masai: Una tribu que viu per aquestes terres, pastors i caçadors… el que m’ha cridat l’atenció és que encara van vestits amb la roba vermella mítica o manta dels documentals i és que encara que portéssin uns texans no els hi falta ni el cabell ben curt, ni un bastó, ni la llança ni la batamanta.. alguns porten les orelles foradades i dil·latades i els bracelets i collarets que duen són d’allò més bonics.

Aquí anem amb generador de llum i, abans que s’apagui intentaré plasmar tot el que hem vist avui… quina ràbia no tenir una càmera interior que pugui imprimir les fotos amb la intensitat i la immensitat amb que les vius… El parc ése norma, hem vist els famosos nyus (culpables que estiguem a Masai Mara), les zebres indomables, una hiena, un espectacular mas de búfals, elefants, tapis, gazeles Thompson, impales, xacals i… un lleó! Hem estat més de 10 minuts admirant la seva melena rossa al vent, estava ajagut i era impressionant…

Abans de sortir del parc hem vist com un cotxe es quedava atrapat al fang i enstre un masai amb telèfon móvil i quatre turistes ho han pogut solucionar rapidament… jo només pensava… i si ara apareix un rhino?

Jambo!Jambo Bwana! Hakuna Matata!

Dia 2

Un comentario en “Tanzania

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *