Cinqueterre Dia 2

Dia 2 – Milà/La Spezia

Teniem el bitllet de tren agafat des de feia dies a través de la página online www.trenitalia.it (al no fer-ho amb suficient antel·lació l’anada i tornada ens va costar 50€ per cap per un trajecte de 3 hores i mitja). Passant les hores mortes al tren vam començar a resseguir la costa italiana i vam arribar finalment a “La Spezia”. L’hotel era a 5 minuts de l’estació i ben bé al centre del poblet. La Spezia seria el nostre camp base durant els propers 2 dies. L’hotel “Atmosfere Guest House” tenia 6 habitacions, noves i molt ben decorades. La Julia ens va tractar molt bé i més quan en Ferran va treure el seu art parlant italià! Com que era mitja tarda, en Ferran casi es marejava i no haviem dina tres vam anar a dinar la foccaccia típica a una botiga que feia una olor impressionant que només passar per davant feia venir salivera. Les foccacies allà tenen forma de triangle i realment son 200% recomanables Triangoletto Rizzoti.

Aquella tarda i després d’agafar forces vam anar a fer visita turística al poble, caminant prop del mar, xafardejant el iot d’en Giorgio (Armani – atracat al port de la Spezia) i a fer el típic aperitivo italià en una terrasseta amb el segon spritz del viatge en mà i embotits i foccacia per fer-nos venir gana per sopar. El poble de la Spezia té relatiu encant… quatre carrerons estrets i plens de botigues i està molt ben comunicat amb la resta de poblets, té més restaurants, és més econòmic i sembla que hi ha més coses a fer que als poblets de CinqueTerre que es recorren en 15minuts.

Per sopar van recomanar-nos anar al Vicolo Intherno, un restaurant molt petit, molt bonic i amb l’especialitat de la casa – un risotto – per llepar-se’n els dits!

Dia 1 | Dia 3