Cinque Terre (Març 2016)

Cinqueterre es una terra de colors, de pobles petits i plens de turistes que tenen el seu encant desde terra i són preciosos des de mar. Les façanes de colors torrats, rosats i grocs brillen amb els rajosde sol i contrasten amb el blau turquesa del mar.

N’hi ha que diuen que la zona és molt semblant a la costa Amalfitana, nosaltres no hi hem estat mai però un cap de setmana a aquesta petita part d’Itàlia es imprescindible per tornar amb uns quilos demés i fotos de postal.

Dia 1 – Barcelona/Milà

Just acabar de treballar vam agafar un vol direcció Milà, voliem arribar just per dormir a la ciutat i degustar algun dels seus bons restaurants per l’endemà a mig matí agafar el tren que ens portaría a la Spezia. Normalment, aquesta no és la ruta per arribar a Cinqueterre, ja que és més freqüent i més curt arribar-hi des de Pisa… el problema era que en plena Setmana Santa els preus dels vols son del tot impossibles i l’alternativa més “low cost” era volar a Milà. Vam arribar tard a Malpensa i vam enfilar a un bus que ens duia directament cap a l’Stazione Centrale on ens esperava el nostre hotel de mala mort i les ganes de buscar un restaurant en condicions. Seguint recomanacions italianes va manar a parar al restaurant Mics Milano – un restaurant encantador, molt modern amb spritz d’escàndol i menjar del bo… Començava la nostra ruta gastronómica acompañada de Spritz per Itàlia.

Dia 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *