Bora Bora. Dia 21 – Bora Bora

Iorana Bora Bora! Primer dia sencer a aquest petit racó de món on el sol surt a les 5:48 del matí per fer brillar un oceà Pacífic pla com una piscina i on a les 9 del matí el termòmetre ja marca 28 graus.

Després d’un esmorzar de marajàs i de la rutinària tempesta d’estiu hem agafat un pàdel surf per estar una estona en remull i així descobrir els extrems de la illa, on a un hi ha les villes presidencials i a l’altre una petita llacuna amb vistes privilegiades al volcà de la illa principal. Després de demostrar la meva poca habilitat amb el pàdel surf i el domini del Sr. Arruga hem agafat les bicis per fer snorkle al costat de casa i veure peixets de mil colors i una eagle ray… El mar està ple de vida i ens morim de ganes per veure’n més!

Això és el paradís amb temperatures d’infern, no es pot estar a fora a les hores centrals del dia i la millor opció passa per fer una migdiada i així agafar ganes de veure una posta de sol com cal amb unes copes de champagne francès! Com reis del mambo hem sopat al restaurant xinès que ens ha sorprès gratament i decidit que avui no ens banyaríem de nit a la caseta perquè ‘he fet caquetes… A tot això, aquesta illa, aquest hotel i aquest relax ens estan mimant massa… tant com per no voler tornar!

Dia 20 |Dia 22