Bora Bora. Dia 22 – Bora Bora

Està clar que mai serem campions del món de Kayak ja que formem un gran equipo en la vida però no en un kayak biplaça…Tampoc se’ns coneixerà mai com a grans i valents submarinistes ja que avui hem fet snorkle amb mantes, taurons d’arrecife, lemon sharks, morenes i manta-raies i no podem dir que hem estat els més intrèpids de l’oceà. L’excursió d’avui al mati ha valgut moltíssim la pena.

Ens han vingut a buscar amb la seva llanxeta i hem anat a “surcar los mares”. El primer punt de snorkle ha estat un plat fort i ens hem banyat amb taurons amb la punta de l’aleta negre que devien rodar el metre i mantes que just posar el peu fora la barca no se m’ha acudit res és que trepitjar-ne una i notar com n’era de llefiscosa! Les mantes t’acariciaven el cos si et deixaves i uns 30 taurons donaven voltes al nostre voltant a l’expectativa… era bastant impactant fins que de tant estar a l’aguait i mirar per on venien els taurons i les mantes ens hem mig marejat i decidit tornar al vaixell.

La segona immersió al jardí de coral la protagonista principal ha estat una morena que feien sortir del seu cau que sincerament a mi em feia potser més respecte que els taurons d’abans…

El que no coneixem ens espanta i tot el que passa al mig de l’oceà és nou per nosaltres, com ho ha estat la tercera parada… Fora la barrera de coral trobada amb taurons “una miqueta més grans”… aquest cop els taurons feien 2m ben bons i ni en Ferran ni jo com a bons caguetes ens hem deixat anar de la corda i quan s’acostava un tauró ens faltava temps per fer equilibris amb els peus sobre la corda com si els taurons no ens poguessin mossegar si teníem els peus lligats a la corda…

Ha estat molt impactant quan els dos taurons més grans s’han apropat a nosaltres amb cara de pocs amics i hem agraït no haver mirat a l’avió la peli de Megalodón! L’adrenalina anava a tope i el regal ha vingut en forma de manta raya d’uns 3m d’envergadura que ballava sota nostra en un altre punt de la llacuna amb menys visibilitat però molt majestuosa, feia molt respecte veure-la des de sobre!

Per acabar amb bon regust de boca una passejada per un altre jardí de coral molt proper a l’aeroport que a nivell de color l’hi donava mil voltes a la Gran Barrera!

Després passejada pels diferents ressorts de la illa i cal dir que els 3 millors són el Saint Regis, el Four Seasons i el nostre sense dubta-ho… també un recorregut per les més de 50 tonalitats que agafa l’aigua d’aquest increïble paradís.

Després de les emocions fortes hem decidit seguir amb l’activitat i saludar als de les villes presidencials amb el kayak… gairebé ens peguem amb els rems ja que som uns descordinats per naturalesa i quan agafàvem embranzida frenava per rectificar la direcció!

En agafar les bicis per tornar a casa el meu senyor marit ha perdut un pedal pel camí i després de la migdiada de rigor sopar de despedida amb ball polinesi!

Quin dia més emocionant… Repetimos!!?!?!?

Dia 21 | Dia 23