Bora Bora. Dia 20 – Bora Bora

La paraula que resumeix el dia és BLAU! Durant el dia d’avui hem après les infinites tonalitats del color blau: clar, fosc, intens, turquesa, transparent… així és com es manifesta el color blau a Bora Bora!

Hem agafat l’avió de Papeete amí a Bora Bora col·lant-nos el sobrepès de les maletes pel carnet del PADI (si no el tens el màxim és de 23kg per persona; si el tens et donen 4 kg més). En una avioneta d’hèlix hem pogut admirar la barrera de coral de les diferents illes des de l’aire per finalment admirar el contrast del mar amb el verd del volcà. Emocionats com nens petits amb el seu nou collaret de flors, hem agafat el vaixell que ens portaria al paradís.

Hem vorejat la llacuna fins arribar a un ressort xulíssim just a l’esquena del volcà famós amb vistes a la infinitat de l’oceà. Hem pogut provar el Pacífic i notar com la sorra blanca ens podria fer de pedra pomes abans d’adonar-nos que la nostra habitació és senzillament espectacular amb un finestral per no perdre’ns ni un detall del que passa al fons marí! Hem provat també la zona de bany de la nostra overwater villa i ens hem quedat com gambes estrenant la terrassa per despedir-nos d’aquest primer dia al petit paradís amb una bona posta de sol i una copa de vi!

Maruru Bora Bora!

Dia 19 | Dia 21