Bora Bora. Dia 19 – Papette

El dia de la marmota ha arribat! És estrany viure dos cops un dissabte a la nit i agafar forces per repetir un dia de diumenge; crec però que m’hi podria acostumar sempre i quan caigui en cap de setmana!

Despedir-nos de Nova Zelanda no ha estat fàcil, la gent és encantadora, el paisatge de somni i la pau s’escolta arreu i les ganes de veure’ns més hi són i segurament algun dia tornarem a descobrir l’illa dels kiwis, les ovelles, el color verd i els glaciars.

Auckland és una ciutat que, sincerament, després de voltar per Austràlia, no té massa ni a veure ni a fer, el més interessant consisteix en fer bungee jumping des de 192km (Sky Tower) i passejar per Queen Street!

Arriba el moment de la recta final del vostre viatge i emocionats pugem al vol de Air Tahiti Nui amb una floreta a l’orella.

En arribar a Papeete ens reben amb un collarets de flors naturals que m’encanten a mi i fan al·lèrgia a en Ferran. El dia s’acaba però tranquils que el diumenge es torna a repetir i que, tornarem, un cop més a aterrar a una illa paradisíaca de la Polinèsia Francesa!

Dia 18 |Dia 20