Australia. Dia 9 – Daintree

Estem allotjats al Daintree Eco-Lodge, perdut a la selva en una de les casetes que tenen als arbres. El lloc en sí és bastant xulo però a les cases els hi faria falta tirar de decorador!

Després de dormir amb el cant de les granotes com a teló de fons tenim forces suficients per… bussejar!

A les 7:00 del matí a 26 graus hem baixat cap a Port Douglas sota un sol de justícia i nerviosos hem pujat al nostre mitjà de transport per avui: un vaixell de 24m amb 80 compis de snorkle estirats com gambes a coberta.

Després d’1.30h de navegació hem arribat a la primera zona de snorkle de l’Outer Reef o a l’Arlington Reef com n’hi diuen ells. Després de 5 anys sense bussejar en Ferran m’ha convençut per fer una introducció al dive i així mentre refresco habilitats de Jacques Cousteau disfrutar d’un entorn únic. Sort que li vaig fer cas! Ha resultat que els meus 3 companys de busseig s’han tirat enrere i he acabat fent una immersió de 12m només amb l’instructor! Hem vist corals de totes formes, tamanys i colors i bancs de peixos que no s’acabaven mai; una morena tamany XXL cruspint-se un peixet i 2 nemos jugant entre les anemones, ha estat fantàstic!

Després de l’experiència tinc decidit de fer almenys 1 immersió a l’any i així eliminar el pànic escènic. Tocava la segona tanda de snorkle en un entorn diferent i just quan hem atracat el vaixell teníem un tauró rondant el deep blue sea… Ens hem tret la por, posat els nostres trajes antimedusses (que es veu que aquí de novembre a maig són “pequeñas però matonas “ i capaces de provocar atacs de cor) i tornat al nostre jardí particular anomenat Gran Barrera de Coral. Aquest cop els bancs de peixos eren gegants i el tamany dels peixos també… Li he pogut ensenyar a en Ferran un nemo, ostres gegants que no sabem si tenen perla a dins, un peix allargat i prim i tot un arc de Sant Martí de peixos de colors…

Desafortunadament no hi ha hagut tercera immersió ja que a un senyor li ha vingut un patatús i li han hagut de subministres oxigen i al no ser suficient els metges li han recomanat tornar a terra ferma i fer un “avortar misión” a la tercera oportunitat de veure tortugues i meravelles sota l’aigua. La tripulació realment era molt professional i l’empresa del Poseidón ens ha retornat l’import de l’excursió!

Arribàvem just a temps per la turistada del viatge i tenir la nostra foto abraçats a un koala! Quina sensació! Era com tenir un osset de peluix a sobre!

També hem disfrutat com nens petits donant de menjar als cangurs, son super entranyables i després de parlar amb una cuidadora ens ha fet adonar que salten perquè són incapaços de moure les cames per separat!

Hem estat perseguits per pelicans australians i admirat un cocodril que semblava un dinosaure!

El nostre ressopó ha estat cangur maridat amb un daiquiri de maduixa al restaurant Salsa de Port Douglas i, d’aquesta manera, hem posat punt final a un dia rodó.

Dia 8 | Dia 10