Australia. Dia 8 – Cairns

Ens hem llevat amb vistes a dos A380 i afanyat a facturar les maletes i esmorzar com campions a la sala VIP de Melbourne (ja els agradaria a Iberia tenir planxes per fer bikinis o màquines de pancake)

Després de 3:30h de vol amb infinites turbulències ens hem adonat que ens han trencat les dues maletes que hem facturat i després de la reclamació pertinent hem agafat el cotxe direcció a Daintree. Hem parat a Palm Cove on ens ha sorprès veure una bandera vermella per perill de meduses, una zona delimitada pel bany amb xarxes i un cartell de perill cocodrils, vistos a la zona recentment…. la gran platja i resulta que no pots ni banyar-t’hi! Això comença a ser l’autèntica Austràlia!

Per una carretera que voreja tota la costa hem arribat a Port Douglas per triar el nostre viatge de snorkle de l’endemà. Hem escollit el “Poseidón”; després hem seguit fent km fins creuar al població de Mossmann on ens hem creuat amb un munt d’aborígens que s’han occidentalitzat i viuen allà. I hem seguit el camí fins a Daintree Village; un mini poble de 4 carrers on el riu i les seves excursions en recerca de cocodrils son el principal reclam turístic i és que el riu és d’aquells que només mirar-lo et crida als 4 vents: Habemus cocodrils!

Dia 7 | Dia 9