Australia. Dia 7 – Melbourne

En 6 dies ens hem tornat biòlegs experts: olorem eucaliptus a anys llum i sabem diferenciar una caca de cangur de qualsevol altre animal… però sobretot en 6 dies hem pogut apreciar diferents paisatges en un país pràcticament de les mateixes dimensions que USA.

Estem allotjats a una caseta xulíssima d’un extrem de la Great Ocean Road anomenada Southern Ocean Villas i com diu en Ferran és on ha dormit millor des de que hem arribar. Marxem escopetejats ja que ens espera un dia dur i llarg amb molts km per fer… Seguim visitant el que ens falta de la GOR i tot segueix el mateix patró: penya-segats erosionats per un mar agressiu on cada onada sembla més violenta que l’anterior i amb una música que ni els mateixos trons.

Ens adonem que aquí tothom respecte els límits de velocitat i que no tenen massa sentit ja que a autopistes pots anar a 100km/h mentre a carreteres infernals de Kangaroo Island a 110km/h! Arribem a Brighton Bridge on fem la típica turistada de fer fotos a les casetes de platja i posteriorment degustem un gelat d’aquells tan lights al parking. Seguim fent km, creuant-nos amb xais, cavalls i vaques i ni un cangur fins arribar a Philip Island; una illa famosa pel MotoGP en un circuit amb vistes al mar i pel seu famós Penguin Parade.

Ens asseiem a les grades davant del mar esperant que comenci la funció i abrigats amb les Martin esperem que caigui el sol per veure com grups de pingüins de 33cm fan el seu particular desembarcament de Normandia. Agafem l’entrada de General Vie3wing perquè la resta ja estava Sold Out però tot i així ens encanta l’espectacle: Desenes de pingüins surfejant les onades i “corrent” literalment cap el seu niu! Una experiència inoblidable!

Després de 8h conduint arribem a l’hotel amb vistes a la pista d’aterratge i dormim com angelets somiant amb els Nemos i el sol que ens espera demà al matí.

Dia 6 | Dia 8