Australia. Dia 5 – Melbourne

Tinc en Ferran mort a la meva falda i és que avui hem fet ni més ni menys que una mitja marató caminant pels carrers de Melbourne!

Hem començat el dia forts amb un esmorzar de campions al Desgrove Street; un carreró amb cafès a banda i banda i la major concentració d’ous benedict per m2 que hem vist mai! Un encert total? Sí! Recomanable 100%!

Després ens hem perdut pels carrers quadriculats del centre de la ciutat topant amb carrerons estrets plens de graffitis i pudor de pipi, però carrers que últimament s’han posat de moda!

Després hem agafat el tram (el tram és gratuït a tota la zona del centre de la ciutat i t’avisa quan és l’ultima parada de “Tram Free Zone”; fins a Fitzroy: el barri bohemi i alternatiu per excel·lència ple de casetes victorianes, baixes, més graffitis i cafès i botigues totalment hipsters. Les casetes victorianes em recordaven a Camden Town i crec que és un lloc curiós per veure el cantó més poc convencional de Melbourne.

Després de la visita Uber cap a Saint Kilda; la platja on cada diumenge a les 10:00 hi ha un mercadillo fins al costat del parc d’atraccions “Luna Park”. Passejant pel costat de la platja i amb temperatura agradable he manat seguint fins a Albert Park; parc on fan el circuit de F1, un parc verd esperança amb un llac artificial i més vistes de l’skyline per quedar sense respiració!

Després d’això visita obligada al barri xino i grec de la ciutat, visita a alguna botiga (aquí tot obre els diumenges), spritz al restaurant del mig del riu i fer gana per sopar a la MoVida; un bar de tapes espanyoles d’autor que tot i tenir un preu excessiu hem degustat un parell de plats dignes d’emmarcar!… sí venim a Austràlia i mengem tapes…..

Dia 4 | Dia 6