Australia. Dia 4 – Melbourne

Es veu que els avions Australians a vegades també van amb retard, però com els de casa és igual de fàcil fer-hi la becaineta a qualsevol hora! Només arribar a Melbourne I sortint del mateix aeroport un bon grapat de cangurs pasturaven als camps del voltant I és que Melbourne és la Ciutat de 4 seasons in 1 day I pot ploure, pots morir-te de calor I haver-te de posar la jaqueta uns 200 cops cada hora!

Ja a Melbourne l’hotel estava estratègicament situat al costat del riu, un riu on tot és vida, ambient, bars I aquell no-sé-què australià que dóna tant bon rotllo.

Aquí ens trobem amb un amic d’en Ferran que viu a GoldCoast i amb molta il·lusió vam decidir passar el dia i part de la nit junts. La pujada a l’Eureka Sky Deck és obligada, tot i que és cara però pot gaudir d’unes vistes inèdites i privilegiades de la ciutat i del seu skyline que a en Ferran tant li recorda a NYC.

Coincideix que estem a la ciutat durant la Melbourne Cup, un event de carreres de cavall semblant a Ascot, semblant també pels tocats i barrets que porten les convidades al més pur estil britànic!

Passejant pel riu ens adonem del munt de BBQs al servei dels habitants de la Ciutat I ens prometem que aviat les farem servir com a bons Australians adoptius!

Acabem el dia amb un improvitzat Castell de focs al bell mig del riu Yarra en commemoració a la festa Índia Diwali que fa que s’aplegui al centre de la ciutat pràcticament tota la comunitat índia de Melbourne!

Ens agrada la vida que desprèn la ciutat, serà perquè és dissabte a la nit i ens hem passat bevent Merlot?

PD: Portem una setmana increïble de casats!

Dia 3 | Dia 5