Australia. Dia 3 – Adelaide

Avui ens hem adonat que Kangaroo Island és una mena d’Arca de Noè; hi trobem gran varietat d’animals en una illa de 150km de llarg: Koales, Cangurs, Wallabies, Echidnas o eriçons gegants, sargantanes del tamany d’un drac de Komodo, foques neozelandeses, lleons marins, pingüins, “Ragnar Lothbrucks”, es a dir, corbs i uns ocellets amb la panxa vermella molt bonics! A això sumar-hi la fauna australiana que et saluda com si fossis el veí quan se’t creua amb el cotxe o bé els nens vestits amb uniforms d’exploradors i pantalons curts, polo de color i gorrito en plan UP!

Només sortir de l’hotel km i km de res, molt semblant a Namíbia però canviant les girafes i els lleons per cangurs i ovelles fins arribar a Seal Bay; una platja plena de lleons marins fent el gandul! Ni de bon tros era com Cape Cross però aquests animalons hipnotitzen i podries mirar-los amb la cadira i les crispetes fins a la posta de sol.

Després visita fracassada al Kangaroo Island Wildlife Park que només deixa que t’abracis al Koala a les 11 i a les 2 i visita a Stokes Bay i a Emu Bay amb unes aigües que ni Formentera ni el mateix Carib hi tenen res a envejar. Stop and Go a Kingscote per veure com és la capital de l’illa i sorprenentment és igual que la resta de pobles… quatre casetes de xapa, vent i mar!

Tocava tornar a l’illa gran en un trajecte de ferri dramàtic ambo nades de 4m i les 6 ostres que he degustat a Oyster Farm d’American River han estat apunt de tornar al mar… He pogut constatar un cop més lo poc loba de mar que sóc i com m’agrada tocar de peus a terra!

Demà Adelaide-Melbourne per aire… no per mar!!!

Dia 2 | Dia 4