Australia. Dia 2 – Kangaroo Island

No diguis blat fins que estigui al sac i ben lligat i és que en Ferry s’ha despertat a les 3:00 de la matinada i no ha pogut dormir més… Això ens ha permès posar en mara ben d’hora i comprovar que a l’illa hi ha més mosques voladores que ovelles i grups de l’IMSERSO junts, que ja és dir!

Amb el nostre 4×4 hem posat rumb a l’altre punta de l’illa divisant carreteres rectes que acabaven on ens arribava la vista, però tot i mirar a banda i banda ni rastre!

Fent stop and go a Little Sahara (unes dunes tretes de qualsevol desert) hem vist la proba del delicte I és que unes petjades de cangur ens han fet recuperar l’esperança!

Després d’espolsar-nos la sorra de les sabates hem entrat a Flinders Chase National Park. Com a experts “boy scouts” hem olorat eucaliptus i aixecat immediatament el cap per veure koales… Sí, Sí! En plural! En una zona ben delimitada just davant del “Visitor Center” n’hem vist 6!!! Amb un somriure d’orella a orella i comprovant que són petits ossos de peluix hem conduit cap a Remarkable Rocks amb un vent impressionant per després acabar a Admirals Arch i quedar-nos embovats amb les foques neozelandeses.

Després de 30 minuts de ruta per uns Prats plens de caques de cangur i sense rastre d’ells ens han explicat  que els animals no són amants de la calor i que s’amaguen sota els arbres fins que es pon el sol… Ens imaginàvem que a Kangaroo Island hi havia Prats sencers de cangurs com zebres a Tanzània o Xais a Escòcia però encara no havíem trobat el moment fins que a YMCA Cornes ens hem endinsat per un camí de carro i voilà! Més de 100 cangurs jugant, menjant, saltant, boxejant, … i nosaltres al mig rodejats d’aquestes gracioses criatures! Quina sensació més increïble! Com alçaven el cap per xafardejar qui eren els dos mamífers que intentaven camuflar-se entre ells… Finalment tot és un cop més qüestió d’expectatives i avui podem dir que s’han complert amb escreix!

Moraleja: o ens llevem ben d’hora per veure’ls… o tornem ben tard a l’hotel!!!

Dia 1 | Dia 3