Australia. Dia 12 – Sydney

Ens agafem lo de “while in Australia do what australians do” al peu de la lletra i després d’un esmorzar de campionat i descobrir que l’alcohol es compra a les liquoararies fora dels supermercats agafem un Uber i fem com faria qualsevol habitant de Sydney i anem a Bondi Beach. Admirem les vistes a una piscina que s’omple amb les onades del mar i els km de camí de ronda per arribar a Bronte Beach ens deixen bocabadats. Un cop a Bronte Beach busquem una mica de d’ombra ja que estem just a sota del forat de la capa d’ozó i gairebé ens peguem amb un grup de brasilers per un trosset de BBQ. Aconseguim coure unes hamburgueses d’escàndol i ens passem hores xerrant amb un amic d’en Ferran que viu aquí i la seva promesa acompanyats d’un bon vi australià.

Sobre les 18:00 tornem a l’hotel i ens dirigim a “The Rocks” per comprar unes UGG noves per mi i trobar el lloc de botomless d’aperol que es diu “El camino”. La nostra decepció arriba quan descobrim que això només és als dissabtes i a grans problemes, grans solucions…. i decidim posar-nos dos barrets mexicans del local i demanar dos margarites de maduixa gegants!

Avui que no conduïm aprofitem ja que la taxa d’alcoholèmia aquí és de 0.05 i no 0-8!!

Ens despedim del dia typical australian amb una imatge de l’opera de nit amb flors projectades que tardarem en oblidar i un bon gelat de Messina!

Dia 11 | Dia 13