Australia. Dia 13 – Sydney

Ens ha costat llevar-nos avui més del compte, no sé si seran els margarites XXL d’ahir o les poques ganes de marxar de Sydney. Feia un sol radiant i com que no formem part de la família del magnate dels pàrquings el senyor Wilson havíem d’aixecar-nos i fer algo de profit: Hem fet servir les nostres targetes Opal i hem anat al Luna Park, parc d’atraccions amb unes vistes increïbles a l’Opera i al Harbour Bridge d’entrada gratuïta i que semblava tret dels mateixos anys 60!

Després d’admirar arbres de Jacaranda florits per tota la ciutat hem decidit creuar el pont de 1.6km caminant per fer-nos venir ganes de descansar durant el trajecte en ferry a Manly Beach. Manly no és res de l’altre món: una platja del Pacífic amb un passeig peatonal estil Palamós i gavines assassines que ataquen directament als dits on hi aguantes el menjar!

Hem tornat amb el ferry F1 ja que el Fast Ferry se’ns ha escapat (F1=34minuts i el Fast Ferry= 18 minuts) i curiosament hem fet el panoli creient que el viatge de tornada costaria igual que el d’anada i hem fet un “top up” de la nostra targeta Opal però contra pronòstic no ha estat així i hem llençat 20 AUD a la basura! Tornant de Manly hem recollit les meves UGG, comprat souvenirs i posar-nos guapos per un sopar de preu excessiu a “La Bistecca”, un restaurant mig amagat de filets de 1.4kg, on deixes el mòbil a l’entrada dins un calaix, on l’entrant és menjar-te l’espelma feta de grassa dels filets tot sucant-hi pa i on aquests bistecs valen un ronyó i part de l’altre… Ferry demà dejuni!

Dia 12 | Dia 14