Australia. Dia 11 – Sydney

Queensland “the sunshine State” ens despedeix amb 32 graus, pluja i tres camps plens de cangurs i wallabies just després del trencant de Kewarra Beach. Y New South Wales ens dóna la benvinguda amb sol i una temperatura d’allò més agradable.

Sydney té bona pinta i després de córrer per dur la roba a rentar comencem a fer km per creuar el Harbour Bridge i tenir les primeres instantànies de l’Opera House.

Ha marxat el sol i ens decepciona el seu color ja que teníem l’expectativa que ens hauríem de posar les ulleres de sol per admirar el brilli brilli de l’edifici i que seria més espectacular aquest edifici inaugurat l’any 1.973.

Fem l’spritz de celebració dels nostres 15 dies de casats… casats??!! Seguim admirant l’edifici amb un sol que fa que ara si l’edifici agafi protagonisme i decidim passejar pel centre de la ciutat fins arribar a Darling Harbour, una zona estil maremàgnum amb un ambientàs increïble i 6 minuts de focs artificials que fan cada dissabte. Anem a un steakhouse a sopar i el meu maridet sense cap coacció ha demanar una amanida cèsar… Tenim ganes de descobrir la ciutat i sobretot de viure-la de valent!

Dia 10 | Dia 12