Vietnam_dia6

Ninh Van Bay

Tenim ja un master en creuar carrers! Mirar a esquerra, mirar a dreta, veure infinites motos I… llençar-te! Elles no pararan, tu tampoc, pero arribaràs a l’altre canto de carrer sa I estalvi! Prova superada!

Ho Chi Minh s’ha despedit de nosaltres amb el caos de transit characteristic, les motos es creuen, els busos fan canvas de sentit inimaginables I som ja inmunes a les bocines, tenen una mà al Volant I l’altre a la bocina per alertar que ja venen.. nosaltres també alertem que venim, que venim a Ninh Van Bay!!!

Un cop aterrats, tocava pactar el preu per arribar al «Welcome Lounge»… un cop pactat el preu I pagat en Visa (cosa molt estranya per ells) ens preguntem perquè posen el taximeter I també perquè es poden saltar els semàfors, poden adelantar en línia continua, fer infraccions, anar en sentit contrary però de cap manera passer él limit de velocitat! Com tortuguetes!! (no passen de 80km/h) Ens allunyem a poc a poc de les bocines I viatgem cap al relax, la pau I la tranquilitat de la nostre «petita» villa de 3 plantes I amb vistes al mar! Ens dóna la benvinguda el nostre butles (li donem festa la resta del dia I de nit) agafem els biquinis, els barrets vietnamites que com a bons guiris no ens el s treiem ni per dormer I el tandem que ens han deixat amb el cartellet de «Just Married» a darrere! Ams en Ferran pedalant com un campió (jo anava cantant el verano Azul) arribem a una mini platja poc paradisíaca I decidim agafar un parell de kayaks per fer biceps. Després del nostre exercici deixem els kayaks I… sorpresa! En Ferran ja no tenia xancletes… algun llest pot pagar-se 500$ la nit però va robant xancletes que no l’hi pertanyen… per sort, les hem pogut recuperar I hem decidit explorer la piscine conjunta per després fer el tastet de la nostra piscine privada! L’aigua estava d’allò més calneta I entre el banyet, la música d’ocellets I la banyera de després n’hem sortit ben amagats!

Respirant harmonia, baixem les pulsacions, respire fons, ens queden una estona estirats als divans del nostre lounge I decidim sopar al costat de la piscine I degustar na bona ampulla de vi blanc xilè! Mig tocadets tornem al nostre petit refuge per respirar la primera I última nit de luxe I tranquilitat!

Dia 5 | Dia 7