USA’22 – Dia 9

Tenim la intenció de fer un pícnic a la platja de Carmel-by-the-sea per esmorzar i ens dirigim a la Carmel Bakery a Ocean Avenue per comprar el més semblant a uns bons croissants que podrem trobar a USA. El poble és molt bonic, les cases semblen tretes de contes de fades, cada cantonada sembla la caseta de xocolata de Hansel i Gretel i el conjunt dels 6 carrers principals podrien passar per Hobbiton. Teulades plenes de molsa, casetes perfectament restaurades ens transporten a un altre món, bohemi, diferent… Aquest carrer va de Carmel Plaza a la platja de Carmel, que tot i no fer sol aconsegueix reflectir l’agressivitat del mar a la sorra blanca amb un Munt de gent jugant amb els gossos, passejant per la platja o simplement admirant les vistes al camp de golf on vam sopar ahir de Peeble beach.

Avui toca fer quilòmetres i deixar el cotxe de lloguer a SFO. Pugem costa amunt travessant camps de cultiu totalment automatitzats amb strawberry pickups a dreta i esquerra, fem paradeta a l’Outlet de Gilroy i seguim fins a Sausalito creuant el famós Golden Gate i exprimint el frens a les baixades i pujades infernals de San Francisco. El pont Golden Gate no és de pagament per sortir de la ciutat però si per entrar-hi (són 8,80$ i es pot fer durant les 48h següents a través de la web www.bayareafastrak.com). Fa molt vent i anem al Golden Gate Scenic View per admirar aquest pont vermell tant emblemàtic I que fan d’aquesta Ciutat única.

A la tarda anem amb patinet Lime de l’hotel (Chancellor Hotel a Union Square – molt recomanable relació qualitat preu) a Embarcadero per Market Street I allà com que se’ns acaba la bateria els patinets elèctrics decidim seguir a peu per tots els piers, veient el 33 I com la gent torna d’Alcatraz, volant el dron entre el 35 I el 39 I finalment saludant als lleons marins al mateix pier 39, un pier amb molt encant ple de botigues I restaurants. Riem les gràcies a aquestes criatures tant peculiars que estan prenent el sol i agafem un Uber per canviar de zona i sopar a casa uns amics que viuen aquí… En Ferran riu perquè no sé quantes vegades li he dit que podria viure sense cap tipus de problema a aquesta ciutat… ens mudem?

Dia 8 | Dia 10