USA. Dia 24 – Los Angeles

Afegim un país més a la nostra lluna de mel i aterrem a Los Angeles!

A l’hora de llogar el cotxe tirem la casa per la finestra i demanem un Mustang descapotable per poder fer-nos els xulos amb suadora a 20graus!

Posem direcció a Rodeo Drive i trobem que està tot tancat! Sense saber-ho ens hem plantat a Thanksgiving day i els americans ho tanquen tot. Després de quedar impressionats per lo cutre que és un dels carrers més famosos i luxosos del món i de veure que té tauletes a fora per prendre el solet (que no pertanyen a ningú ni a cap bar) i que té el seu propi fil musical hem anat a veure si el famós Passeig de la Fama ens impressionava més! Tampoc ha estat el cas!

Estrelles rococó posades a terra amb els noms d’artistes coneguts, algunes petjades davant el teatre xinès i ple de turistes, gent disfressada de personatge de pel·lícules en plan horrendo i poc encertat que et criden l’atenció i molts molts sonats del poble. El Hollywood bulevard no és més que dues voreres per passejar-hi, cosa que e3ns ha fet tenir temps d’anar al Downtown recorrent Santa Monica Boulevard flanquejats per les famoses palmeres altíssimes a banda i banda de la carretera com si fossin guarda-espatlles.

Parlàvem de sense sostre? No us podeu ni imaginar el que hi ha als voltants de l’ajuntament, acampats en tendes i no deixant ni un espai de pas a les voreres… Realment aquesta ciutat té un problema molt gran!

Després de la visita al centre de la ciutat que per ser festiu només hi voltaven els rodamóns i nosaltres hem decidit veure com queia el sol a l’Observatori Griffith (passant per los Felices bulevard, on hem vist cases tretes del “quien vive ahi”.

Des de l’observatori hem pogut contemplar en la distància el cartellet de Hollywood i l’skiyline de la ciutat enmig d’una espessa calitja (no sabem si degut als incendis d’aquests dies). No ens ha emocionat la panoràmica i amb el nostre Mustang hem tirat cap a Lake Hollywood Park que té una vista privilegiada de les famoses lletres que hem vist en tantes pel·lícules. Vistes a les lletres i al perill de serps cascavell com a al·licient secundari.

Cau el sol molt d’hora i després de passar la nit en un vol llarg són les 6 de la tarda i ens sembla mitjanit… fem el volt per Rodeo Drive amb les llumetes de Nadal entre Corvettes, Lamborginis i Ferraris i decidim tornar a l’hotel perquè no ens aguantem els pets… Demà toca visitar les platges de la ciutat i més ens val descansar per quedar amb bona cara a les fotos de l’últim dia disfrutant de la millor Honeymoon!

Dia 23 | Dia 25