Tanzania_dia18

Dia 18 – Kendwa, Zanzibar

Em surt el seafood per les orelles i és que si tenim en compte que li atribueixo la culpa del meu mal d epanxa, tardaré temps en tornar a menjar octopus, calamari, prawns i tota la pesca! Entre això i les omeletes matutines arribaré a casa amb el colesterol pels núvols!

Després de dir “Bon dia” a les tortugues tocava anar a bucejar… sempre em fa molt respecte i anar-hi sola, al mig de l’oceà Índic encara més… els doppins de biodramina van funcionar i tot i que el mar es movia amunt i avall fins i tot podía desviar la mirada d el’horitzó per menjar síndria i mantenir el sentit de l’equilibri intacte!

En fer la primera immersió em va ser molt difícil compensar les orelles i vaig fer que el dive master l’hi caigués la bronca per estar amb mi i ajudar-me a pujar i baixar… un ocp a baix… fosc… no spareciava el color del coral i tret dels peixos de colors (bancs enormes) no vam veure res despecial… al cap de 45minuts la segona immersió on vam creuar-nos amb un pop enorme, una manta petitona, peixos roca, i molts més Nemos… Es seguien sense apreciar bé els colors, supso que es el que té si fora l’aigua està caient el diluvi universal!

Kendwa és el tercer paradís del viatge: platja, sol, aigua turquesa i una magnífica posta de sol… es pot demanar més de com acabar millor un dia?

Dia 17 | Dia 19

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *