Tanzania_dia14

Dia 14 – Stone Town, Zanzibar

Estic estirada per primera vegada en un llit zanzibareny… la diferencia? Gairebé es més alt que jo, és de fusta i té els típics barrots que et fan sentir com un aprincesa dels contes de fades, el petit detall és que en comptes de Cortines de seda hi ha una mosquitera blanca amb un rivet blau cel que li dóne el toc de glamour.

Desde el “Kilimanjaro international airport” i que amb un avió d’hèlices arribariem a l’illa de l’índic, una illa amb influències musulmanes, àrabs i indies, l’illa per excelencia de la ruta de la seda i de les especies: Zanzibar! Costa de creure que des de l’avió puguis reseguir l’illa de dalt a baix i identificar-ne els caps importants sense haver-hi estat mai… Després de llegar tant sobre els punts d’interès, sembla que tot et sigui tan familiar que el lloc no et resulta tan exòtic com realment és… portes de fusta, baranes i balcons, dones tapades fins les dents, mercat de menjar a l’aire lliure, olor de mar… és curiós haver de pessigar-me uns quants cops per adonar-me que tot això ho visc jo, ho veig amb els meus ulls.

Stone Town té molta historia, i es respira olor de mar, d’illa, un ambient relaxat, una Àfrica diferent però tradicional, un nou món, amb sensacions bones i amb ganes de saber més, de descubrir i assabori un nou bocí de món! Ciutat de pedra, sorra fina i aigua cristal·lina… què més es pot demanar?

Dia 13 | Dia 15

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *