Far de Sant Sebastia (Maig 2015)

Quan portes molts anys mirant cap a Llafranc i veient el far com t’espia un dia rere l’altre, que com a regal d’aniversari t’hi portin a dormir per sorpresa no té preu!

IMG_2610 IMG_2621

Fent de copilot del cotxe passavem Girona, Sant Feliu, Palamós i ens acostavem perillosament al Far de Sant Sebastià. Sorpresa!!! Una nit al Far de Sant Sebastia amb tots els luxes que una podia demanar! Després de fer el check in ens vam instal·lar a l’habitació número 3. L’hotel té habitacions amb vistes a mar i muntanya, amb i sense terrassa i amb un pati interior amb una escalinata de pedra que feia d’accés a cadascuna de les 9 habitacions. L’habitació número 3 té una terrassa d’infart que fa cantonada que vam ben amortitzar amb l’estrena del nostre pal de selfie i d’un temps meravellós.

IMG_2612 IMG_2583

No ens vam poder resistir i vam baixar a sopar al restaurant mateix que estava totalment preparat per un casament que organitzaven l’endemà. Vam aprofitar per demanar que ens pugéssin l’esmorzar a l’habitació i amb els primers raigs de sol vam degustar un esmorzar de campions. Sens dubte l’experiència va valer la pena!

Nosaltres som de la Costa Brava, i tu?

FullSizeRender(1)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *