Vietnam & Cambodja (Estiu 2015)

Dia 1 – Siem Reap/ Angkor Wat

Després darribar destrossats de les infinites hores de vol i d-anar a dormir més dhora que les gallines ha aparegut el jet lag! Primer pensava que era el nerviosisme de poder veure al dia seguent la vuitena meravella del món però resulta que tenir els ulls oberts com taronges a les 3 de la matinada no és només questió de nervis!

A les 8:30 hem agafat el tuk tuk remolc (perquè aquí els tuk tuks són diferents a tot arreu i són una moto de 125cc que no passa dels 30km/h amb un remolc prou apanyat a darrere enganxat). En Mr Thy ens ha portat durant tot el dia pels temples, jungles, pel.lícules de la Lara Croft, diluvis universals que es sentien arribar com un campió. Veure Angkor Wat és un somni fet realitat. Es música pels ulls i pau interior (tot i la calor insuportable, la humitat infinita i els grup de xino-japoneso-coreans pesats!)

Hem vorejat el fossar dAngkor, fent sessió de fotos (tenim els temples fotografiats de tots costats) i és que realment (anem a posar-nos poètics)… és meravellós! Hem continuat amb el Mr Thy i el nostre tuk tuk molón cap al temple de Tomb Rider on les arrels es mengen literalment les pedres, ruines i la història. Per acabar el recorregut hem anat a Bayon, el temple de les 1000 cares i és que miris on miris, sempre hi ha un rostre que testarà vigilant. En Ferran insistia en que acabaria la targeta de la càmera amb aquell temple però es que cada racó era encara més bonic que lanterior!

Hem deixat les 1000 cares per pujar a la muntanya més alta de Angkor (400m) i veure la posta de sol… el que hem vist ha estat el diluvi universal. Quan hem arribat al cim, hem sentit tronar i hem pogut pràcticament parlar amb la pluja… miravem cap a lesquerra i veies com les gotes sacostaven i senties com la cortina daigua sapropava colpejant cada fulla darbre proper… i en un tres i no res… el teníem damunt! Ens hem intentat eixuplugar darrere Vishnú però hem decidit jugar i armar-nos de valor i baixar la “muntanyeta” molls com ànecs per veure i descobrir si el tuk tuk shavia o no convertit en una barca inflable!

Després de muntar un “sissí” express a lhabitació hem anar a fer-nos el free massage. Déu ni do! No sabia si maltractaven a en Ferri o li feien un massatge! Cal dir que nha sortit viu! Acabem de degustar un cocodril a la brasa que segurament estava dallò més musculat i que per fer-lho baixar hem hagut de recórrer a un massatge express de peus per 1$ cadascún… una autèntica ganga!

Mr Thy!!! On ens portaràs demà???

PD: Gràcies en cambodjà es diu “aakon”

Dia 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *