Mèxic_dia_15

Dia 15. Veracruz

Ha arribat el gran dia! Mexican bodorrio has come! Ens aixequem tard per poder carregar bé les piles per aguantar la Mexican Party… Em venen a pentinar 2 personatges i els hi dic que vull semblar la Giselle Bunchen… dic que no vull que em maquillin, però la primera pensada és la millor i això que li diguis a una mexicana que et pinti natural és més o menys quan et diuen que una salsa no pica! Després de veure’m pintada com una mona decideixo rentar-me la cara i fer un Txell style!

Ens posem guapos i anem a l’església… acaben de sortir de missa I sona Pachabell en La menor… l’església és lletgíssima, les noies mexicanes porten ulls com mapatxes i la Prisca està radiant! Arriba l’hora de la veritat i tornem a l’hotel a fer el cocktail que consisteix en 1 margarita, gelats de la Neveria Güero i Coco’s… entrem a la sala amb 280 persones més; està decorada amb banderetes de colors, una pista de ball de led’s i una taula de dolços plena de souvenirs de colors… estem a la taula molona de Yucatan i comencen els parlaments… El menjar deixa bastant a desitjar, no hi ha vi blanc però tenim “Las Banderas”: un triple xupito de llimona, tequila i salsa picant… no està tan dolent i a més a més, és typical Mexican! Després de les postres comença el festival: música, copes i molt bon rotllo… Fan el ritual de tirar el ram amb totes les noies amb un vel al cap i després els nois amb un davantal per recollir la lliga com de la núvia entre traguet de tequila a morro… passaven tots per sota el pont que feien amb el vol de la núvia molt curiós…a partir d’aquí tot borrós.. disbauxa festa i bandera’s power!

La festa va ser genial i èpica… érem la parella del moment, va sonar pásame la botella, hasta que se seque el malecón i va acabar amb Axwell and Ingrosso per després fer un canvi express de sabates i seguir la festa al Love.. una discoteca plena de mexicans, reguetón i més xupitos… l’endemà… muerte súbita.. vaig ser un cadàver fins la nit… Gràcies Ferry per aguantar-me… ara des de l’aeroport veiem que Mèxic mola i que els viatge ens ha passat volant! Hem conegut molta gent i tornem junts per sempre més (havent après que els bodorrios Mexicans són totalment diferents…

Vista les banderas!

Viva México cabrones!!!

Dia 14